Fotografie is voor mij altijd het belangrijkste hobby geweest en wie weet ooit meer dan een hobby… als ik 3D animatie niet meer zie zitten als beroep. Voor dat geval ben ik alvast een beetje aan het specialiseren, namelijk in hondenfotografie. Ik ben eigenlijk altijd een kattenmens geweest maar de laatste tijd hebben een paar bijzondere honden mijn hart gewonnen en nu ben ik (naast katten en andere dieren) helemaal verkocht aan honden. Lijkt het je leuk om een keer met mij op pad te gaan en er een paar leuke portretten en actiefoto’s aan over te houden die je dan kan gebruiken om af te drukken, in te lijsten of gewoon met anderen te delen?

 

Ik ga een ochtendje of middagje samen met jou en je hond (of honden) op pad – dat kan in een park, natuurgebied, bij een meertje (voor extra waterpret) of zelfs bij andere activiteiten zoals schapendrijven. Foto’s binnenshuis kunnen ook mooi zijn natuurlijk. Iedere fotoshoot is anders en iedere hond is anders, het is voor mij altijd weer een nieuwe uitdaging om je maatje op een leuke manier op de foto te zetten en daar hou ik van. Je kan mij contacteren via mijn email – janine4d [at] gmail.com – om af te spreken voor een fotoshoot.

 

Voorbeelden (klik om te vergroten):

 

 

 

Trouwens – ik maak natuurlijk ook foto’s van andere dieren! Laat mij weten als je je kat of ander huisdier graag een keer op de foto wilt hebben.

 

Terug naar mijn homepage

 

Delen: